czekoladowego, posypanego plasterkami migdałów, z cyferkami migdałowymi i… zaraz, zaraz… z moich pobieżnych obliczeń wychodzi, że na tym torcie znajduje się ok 40-50 mg HCN… to tak jakby dawka śmiertelna… hmm…
Ale…

Wygląda wspaniale, rano zobaczymy jak smakuje. Jak poczuję amoniak to znaczy, że przesadziłem, choć czy moża jeszcze poczuć ten amoniak, czy się już nie zdąży?… hmm

Dzieło A. wygląda tak:

… z drugiej strony ciasto jest słodkie, więc węglowodany powinny związać (CN). No zobaczymy :)
AKTUALIZACJA: Jest pyszne i straaasznie zapycha ;)

Tagged with →  
Share →

One Response to Habemus Tortam!

  1. aileen pisze:

    Sprostowanie do aktualizacji: jest pyszne, ale zapycha duuuuuużo bardziej niż straaaasznie ;) Tak czy siak – cieszę się, że smakuje :)